HOE PROBLEEM JE EEN SLECHTE AFDRUKKWALITEIT IN XEROX PRINTERS?

Elektronische machines gaan met de tijd achteruit. Printers vormen geen uitzondering op deze regel. Na verloop van tijd komen we problemen tegen met de Xerox-printers. Hoewel Xerox bekend staat om een ​​van de beste drukmachines op de markt, heeft het ook nadelen. Desalniettemin is het niet onmogelijk om deze technische fouten op te lossen en uw printer weer als nieuw te maken. U kunt het beste contact opnemen met de experts van de Xerox Printer contacteren. U wordt bijgestaan ​​door een team van hoogopgeleide experts die u de best mogelijke oplossingen zullen bieden.

De afdrukkwaliteit in de Xerox-printer begint uiteindelijk te verslechteren, maar met de juiste zorg en onderhoud is het niet zo'n moeilijke taak. Er zijn veel redenen voor een slechte afdrukkwaliteit - een daarvan is de slechte papierkwaliteit die in de printer wordt gebruikt. Gerecycled papier geeft niet het gewenste resultaat omdat het papier van lage kwaliteit is. Neem voor meer informatie contact op met onze leidinggevenden op het Xerox Printer contact belgie.

Er zijn een paar dingen die u kunt controleren of wijzigen om de afdrukkwaliteit op uw Xerox-printer te verbeteren-

  • Controleer in het printerstuurprogramma of het in de printer geplaatste papier hetzelfde is als vermeld in de instellingen voor Papiersoort. Bijvoorbeeld een gewone, zware envelop.
  • Controleer ook of de papiersoort die op het bedieningspaneel van de printer is gekozen, overeenkomt met de papiersoortinstelling in de driver.
  • U moet een hogere afdrukkwaliteitsmodus selecteren voor betere resultaten, zoals Verbeterd of Hoge resolutie.
  • Voer afdrukkalibratie uit op uw printer als de optie beschikbaar is op het apparaat.
  • U moet de instellingen voor kleuraanpassing op de printer controleren en u kunt deze naar uw smaak wijzigen.
  • Controleer of de toner die u gebruikt de authentieke is die door het bedrijf is geleverd.
  • Reinig de laser- en LED-vensters met grote precisie. U kunt bij de technische dienst van Xerox onze hulp inroepen om de fout op te lossen.
  • Als de tonerafvalcontainer vol is, vervang deze dan door een nieuwe, omdat hierdoor de afdrukresultaten kunnen worden gewijzigd.

Neem contact op via ons hulplijnnummer om gebruik te maken van elke nieuwe hulpdienst van de Xerox Printer belgie. Andere manieren om ons te bereiken zijn e-mails of live chat. Schrijf ons uw zorgen en wij zullen direct op uw vragen reageren. Neem suggesties van professionals en verbeter de printkwaliteit tegen betaalbare prijzen.

lees meer blog op WAAROM DRUKKEN MIJN XEROX PRINTER BLANCO PAGINA'S AF?

SOURCE