WANNEER WETEN DAT HET TIJD IS OM UW XEROX PRINTER TE UPGRADEN?

Technologie heeft de wereld inderdaad stormenderhand veroverd. Het kan mooi zijn als alle apparaten en systemen weg zijn. Maar als er een piepklein foutje optreedt, vooral met uw printer, wordt uw hele workflow beïnvloed. Het is de tijd dat je weet dat je de stekker eruit moet trekken. Als de hardware of software van uw printer niet goed presteert, kunnen vertragingen erg kostbaar en frustrerend zijn.

Onze Xerox-klantenservice biedt gedetailleerde informatie over de functies waarnaar u moet zoeken in een ideale printer. Maar voordat u dat doet, moet u de tekenen kennen die wijzen op de vervangingsbehoefte.

Je printer is misschien al heel lang goed voor je, maar er komt een moment dat je elkaar ontgroeit. Het heeft misschien alle configuraties die u zoekt in een printer, maar u merkt af en toe kleine minpuntjes. Onze Xerox Printer Klantendienst zijn een professional in het behandelen van dergelijke zaken en het bieden van eenvoudige oplossingen, maar soms is het beter om een ​​vervanging te krijgen.

1. MEER DAN 5 JAAR OUDE PRINTER

Als uw printer meer dan 5 jaar oud is, presteert deze waarschijnlijk niet goed vanwege verouderde hardware. Bij elk nieuw printermodel is er een betere afdrukkwaliteit, betere snelheid, energiezuinigheid en geavanceerde beveiligingsfuncties. Als je de oude blijft repareren, kost het je veel meer dan een vervanging.

2. EVOLUERENDE PRINTERBEHOEFTEN

Het is belangrijk dat een printer de groei van het bedrijf kan opvangen. Anders wordt de efficiëntie van het hele bedrijf tot nul teruggebracht. Bijvoorbeeld: voor kleine bedrijven zijn inkjetprinters een ideale keuze voor multifunctionele printers die grote bedrijven nodig hebben voor het printen van grote volumes.

3. Super luidruchtig afdrukken

Hoewel printers de gebruikelijke bedieningsgeluiden maken, is er een reden tot bezorgdheid als uw printer ongebruikelijke en frequente geluiden maakt. Neem contact op met onze Klantenservice Xerox Printer om het probleem op te lossen. Als je de printer echter boven het geluid van een stofzuiger hoort, is het misschien tijd om hem te vervangen.

4. GEEN TOEGANG TOT CLOUD STORAGE & MOBILE PRINTING

De technologisch geavanceerde printers van vandaag worden geleverd met superefficiënte functies zoals cloudopslag van derden, verbinding maken met webhulp en gebruikers in staat stellen om vanaf andere apparaten af ​​te drukken. Als uw printer u deze voordelen niet biedt, maximaliseert u mogelijk niet de bedrijfsproductiviteit.

Als u met een van de bovengenoemde problemen met uw printer wordt geconfronteerd, is het tijd voor vervanging. Voor meer informatie kunt u ons bellen op het nummer van onze  Xerox Printer contacteren of ons schrijven via e-mail of livechatondersteuning. Onze technici zullen er zijn om u te informeren over andere fouten die erop wijzen dat u een vervanging krijgt en dat u uw problemen just-in-time oplost.

SOURCE