WAT IS DE REDEN ACHTER MIJN XEROX-PRINTER TE LANG AFDRUKT?

Xerox is een van de oudste en meest betrouwbare drukkerijen ter wereld. Hun printers staan ​​bekend om hun uitzonderlijke afdrukkwaliteit, accepteren een breed scala aan papiersoorten, nemen zo min mogelijk tijd in beslag, enzovoort. De laserprinters die Xerox enige tijd geleden introduceerde, zijn een van de uitstekende producten. Ze nemen u veel werk uit handen door tegelijkertijd als scanner, kopieerapparaat, printer en fax te werken. Het enige wat je hoeft te doen is het een commando geven en het zal presteren zoals je zegt.

Hoewel Xerox-printers over alle vereiste functies beschikken en de ondersteuning voor Xerox Printer belgie ook uitstekend is, hebben mensen gemeld dat ze met enkele kleine technische fouten zijn geconfronteerd. Deze fouten variëren van:

  • Printer drukt afbeeldingen van slechte kwaliteit af.
  • PDF's worden niet afgedrukt.
  • Printer werkt niet.
  • Papier loopt vast.

Als u met een van de bovenstaande problemen wordt geconfronteerd, laat ze dan oplossen door de technische ondersteuning van Xerox te gebruiken of volg de eenvoudige stappen voor probleemoplossing die op onze website worden genoemd.

 

Een van de meest voorkomende en meest voorkomende fouten waarmee gebruikers worden geconfronteerd, is dat hun printer te lang werkt om af te drukken. Dus hier hebben we enkele eenvoudige oplossingen genoemd, zodat u niet de moeite hoeft te nemen om contact op te nemen met de Xerox Printer belgie contacteren, wat soms eeuwen kan duren om contact met u op te nemen.

OPLOSSINGEN VOOR UW XEROX-PRINTER TE LANG AFDRUKKEN

  • Aangezien afbeeldingen met hoge doelen meer informatie bevatten voor uw pc en de printer, kan het even duren voordat ze worden afgedrukt. Dus als u niet op zoek bent naar tentoonstellingskwaliteit, selecteert u Concept, de standaardmodus voor kantoorarchieven.
  • Voor introducties of formele stukken, verander je instellingen terug naar hoog kaliber.
  • Als het maken van uitgebreide records met complexe afbeeldingen een onderdeel van uw gewone werkproces is, overweeg dan om geheugen toe te voegen aan uw printer die mompelt.
  • Aangezien ongelijkmatig afdrukken minder tijd kost, moet u overschakelen van dubbelzijdig afdrukken naar enkelzijdig afdrukken.

Houd er bij het kiezen van een printer rekening mee dat PCL het beste is voor sneller afdrukken op kantoor en PostScript het beste is voor illustraties, geconcentreerde apps en ondernemingen.

Voor het geval dat geen van de oplossingen voor u werkt, neem dan contact op met onze Xerox Printer technische ondersteuning via e-mail, livechat of telefoon. Onze professionals begeleiden u tijdens de hele procedure om het probleem op te lossen.

SOURCE