WAAROM DRUKKEN MIJN XEROX PRINTER BLANCO PAGINA'S AF?

WAAROM DRUKKEN MIJN XEROX PRINTER BLANCO PAGINA'S AF?

Of u nu een klein bedrijf of een groot bedrijf heeft, printers zijn iets dat in beide gevallen handig is. Tegenwoordig worden printers niet alleen gebruikt in kantoren, maar zelfs in scholen en hogescholen voor het maken van bestanden en projecten. Dus ze zijn een gewoon huishoudelijk item geworden dat uw leven gemakkelijker maakt en dat u tegen een betaalbaar tarief kunt kopen. Elke dag zorgt het voor een soepele afdruktaak met snelle uitvoer en slimme toepassingen waarmee u elk aspect van uw operatie kunt volgen, bewaken en beheren voor verbluffende resultaten.

Xerox-laserprinters die tegenwoordig populair zijn, flexibel en betrouwbaar zijn en een ideale keuze zijn geworden voor organisaties van elke omvang, die hun printproductiviteit willen verhogen tegen lage eigendomskosten. Naast de basisfuncties van een laserprinter, worden ze geleverd met een aantal extra's die hen een voorsprong geven op de rest op de markt.

KENMERKEN VAN XEROX LASER PRINTER:

  •         Geweldige afdruksnelheid
  •         Afdrukken van hoge kwaliteit
  •         Hoge inschakelduur
  •         Compatibel met alle besturingssystemen
  •         Uitgerust met LCD-schermen
  •         Bluetooth-connectiviteit met mobiele apparaten
  •         Handmatige invoersleuf voor alle soorten papier
  •         Ondersteunt netwerkconnectiviteit via Wi-Fi en Ethernet

Als een van de bovenstaande functies niet goed werkt, neem dan contact op met de klantenondersteuning van de Xerox-printer voor hulp.

Xerox is een geweldige drukkerij die uitstekende producten verkoopt. Technische problemen kunt u echter niet beheersen. Elk elektronisch apparaat heeft op een bepaald moment tijdens zijn levensduur te maken met technische fouten die alleen in een mum van tijd kunnen worden verholpen door de Xerox Printer klantenservice nummer. Maar voordat je dit doet, is het verstandig om zelf een paar trucjes uit te proberen.

FIXING XEROX PRINTER AFDRUKKEN BLANCO PAGINA'S FOUT

Het afdrukken van blanco pagina's is een van de meest voorkomende problemen die aan onze Xerox Printer klantendienst worden gemeld. Maar je kunt er vanaf komen door deze trucs te volgen:

  •         Vervang inktcartridges die oud of bijna leeg zijn.
  •         Controleer of de gele tape op inktcartridges is verwijderd.
  •         Gebruik het papier dat voldoet aan de specificaties van uw printer.
  •         Bekijk het controleraster voor de verstuiver om een ​​verstopte verstuiver te lokaliseren.

Maak enkele testafdrukken om te controleren of deze oplossingen hebben gewerkt of niet. Zo niet, neem dan direct contact op met onze contact Xerox Printer belgie voor hulp.

CONTACT OPNEMEN MET ONS SERVICE TEAM VOOR HULP

Aangezien we 24/7 werken, kunt u op elk moment contact opnemen met onze technische ondersteuning van Xerox via e-mail, telefoon of livechat. We beloven je problemen binnen de kortste keren op te lossen.

Lees meer blog op WAT TE DOEN WANNEER PAPIER VAST STAAT IN UW XEROX-PRINTER?

SOURCE